NFH tabte kamp uden betydning

Viborg vandt en forholdsvis sikker sejr

VIBORG, FOLKETIDENDE NFH har udspillet deres rolle i slutspillet og eftermiddagens slutspilskamp i Viborg var derfor ren kosmetik.

I et opgør uden den helt store nerve, vandt Viborg med 28-23.

Første halvleg blev hurtigt en forestilling på Viborgs præmisser. Anna Kristensen i værternes mål hev et utal af redninger ud af ærmet og Viborg kom hurtigt foran med 8-4 og 9-5.

NFH fik dog arbejdet sig op, da Viborg skiftede de rutinerede kræfter ud med lidt mere uprøvede talenter, og fik udlinget til 9-9 og 10-10.

Blot for at se hjemmeholdet trække fra med tre mål op til pausen, så halvlegsstillingen lød på 13-10.

Efter sidebyttet fik NFH ramt en god periode og kom foran med 16-15, men igen strammede Viborg grebet og bragte sig foran 19-17 inden NFH-træner Jakob Larsen tog timeout.

Den hjalp ikke synderligt for nu begyndte NFH at smide bolden væk i angrebet og det kostede dyrt i syv mod seksspillet, hvor Viborg gjorde det til 22-18 på ganske kort tid.

Anna Kristensen bød også igen ind med store redninger blandt andet på et straffekast fra Kristina "Mulle" Kristensen, og så kunne Viborg uden det store besvær køre sejren i land.

NFH har en enkelt betydningsløs kamp tilbage i slutspillet på lørdag mod Aarhus United.

Læs mere om kampen i Folketidende torsdag.