NFH vinder sikkert i Holstebro

Var aldrig bagud og sejren var ikke truet i det sidste kvarter

HOLSTEBRO NFH vandt for anden gang i denne uge, da de her til aften besejrede TTH Holstebro med 28-24 på udebane i Gråkjær Arena i Holstebro.

Dermed har NFH hentet fire points på fire dage, da man også vandt i mandags i Horsens.

Opgøret i Holstebro startede godt for NFH, der hurtigt kom foran 4-1 og 6-3, men hjemmeholdet fik kontakt ved stillingen 9-9.

Der stod dog NFH på resten af første halvleg, der sluttede med en NFH-føring på 17-14.

Igen fik TTH Holstebro kontakt ved 19-18, men derefter var der ikke mere i vestjyderne, og via gode redninger fra Cecilie Greve og scoringer fra især Dione Housheer og Lærke Nolsøe kunne NFH øge til 24-19 med ti minutter igen.

TTH Holstebro fik reduceret til 24-20, men efterfølgende brændte Andrea Bendsen straffekast for hjemmeholdet, og så kunne NFH øge til 26-20 og køre sejren sikkert hjem.

De to points betyder at NFH rykkede op på slutspilsgivende ottendeplads i kvindernes Håndboldliga.

Læs alt om kampen i Folketidende fredag.

• Anna Lagerquist kæmpede bravt mod TTH Holstebro og scorede tre gange i sejren på 28-24. Foto: Jan Knudsen