Nielsen netter forgæves to gange i nederlag til Tampa Bay

Frans Nielsen (tv.) stod for begge Detroit Red Wings' mål i nederlaget til Tampa Bay Lightning. Foto: /ritzau/AP/Chris Omeara

Den danske forward leverede kampens første og sidste mål, men det var ikke nok for Detroit Red Wings.

Detroit Red Wings tabte natten til fredag 2-3 til Tampa Bay Lightning i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den danske veteran Frans Nielsen scorede to gange for Detroit, men det var ikke nok for storholdet, der nu har tabt seks kampe i træk og må betegnes som et hold i en mindre krise.

Det startede ellers godt for Detroit, da Frans Nielsen efter 14 minutter åbnede scoringen. Detroit var to mod en i en kontra, og Frans Nielsen tog sagen i egen hånd, da han afsluttede køligt forbi målmand Andrei Vasilevskiy.

Tampa Bay viste sig dog som det stærkeste hold, og holdet fra Florida fik scoret til både 1-1, 2-1 og 3-1, før Frans Nielsen igen slog til.

I powerplay afsluttede danskeren på en pasning fra holdkammerat Gustav Nyquist, og pucken var igen uden for rækkevidde for Andrei Vasilevskiy.

På det tidspunkt var der under to minutter tilbage af kampen, og Detroit kom ikke tættere på en udligning. Kampen endte 3-2 til Tampa Bay.

Generelt var det en rigtig skidt danskerdag i NHL, hvor samtlige tabte.

Målmand Frederik Andersen blev skudt i sænk, da Toronto Maple Leafs tabte 3-6 til Carolina Hurricanes. Danskeren stod hele kampen og leverede 32 redninger.

Brandvarme Nikolaj Ehlers formåede ikke at hjælpe sit hold, Winnipeg Jets, til en sejr mod den forsvarende mester, Pittsburgh Penguins.

Sidstnævnte vandt 2-1, efter at kampen var gået i overtid. Ehlers fik knap 18 minutter på isen og blev noteret for to skud på mål.

Ehlers er startet flot i den nye sæson, efter at han blev belønnet med en millionkontrakt efter sidste sæson.

Kontrakten har en værdi af cirka 265 millioner kroner for danskeren, og det er den største kontrakt nogensinde til en dansk ishockeyspiller.

Endelig var Mikkel Bødker med for San Jose Sharks, der tabte 1-2 til Boston Bruins, mens Lars Eller rundede den resultatmæssigt pauvre danskerdag af. Sammen med Washington Capitals tabte han 2-6 til Vancouver Canucks.