Nikolaj Ehlers indleder forgæves Winnipeg-comeback i NHL

Nikolaj Ehlers og co. måtte indkassere et nederlag mod Florida Panthers. Foto: /ritzau/AP/Wilfredo Lee

Winnipeg Jets havde gang i et comeback, men måtte alligevel se sig besejret af Florida Panthers i NHL.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers blev noteret for en enkelt scoring, da Winnipeg Jets natten til torsdag var på besøg hos Florida Panthers i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

I sidste ende var målet dog ikke nok til at afværge et 4-6-nederlag.

Winnipeg Jets ligger efter nederlaget nummer fire i Western Conference med 17 sejre og otte nederlag - heraf fire nederlag i overtid.

Florida Panthers ligger i den tunge ende af Eastern Conference med 11 sejre og 17 nederlag - heraf fire efter overtid.

Nattens kamp begyndte skidt for gæsterne fra Winnipeg Jets, der var bagud med 0-2 efter blot lidt over tre minutters spil.

Herefter var det Jets' tur til at komme på måltavlen.

Danske Nikolaj Ehlers stod for scoringen, der dog næppe får en plads på listen over Ehlers' smukkeste mål.

Pucken ramte således Ehlers i ryggen, mens danskeren forsøgte at undvige et langskud fra holdkammeraten Ben Chiarot. Afretningen var dog nok til at snyde Panthers' målmand og sikre reduceringen til 1-2.

Det var Ehlers' 12. mål i sæsonen. Derudover har han ti assister.

Og det så faktisk ud til, at scoringen blev begyndelsen på et comeback.

Kort efter blev det således til 2-2, inden Blake Wheeler i overtal gjorde det til 3-2 til gæsterne fra Jets.

Herefter vågnede hjemmeholdet dog op igen, og det endte med et 6-4-nederlag til Nikolaj Ehlers og co.

San Jose Sharks med Jannik Hansen på holdet tog en sejr på 5-4 i forlænget spilletid over Carolina Hurricanes efter at være bagud 0-3 efter første periode.

Jannik Hansen havde en stav med i opspillet til San Joses mål til 4-4.