Ny Real Madrid-rekord: 16 sejre i træk

Real Madrid besejrede Malaga og satte en ny milepæl for suverænitet med sejr nummer 16 på stribe.

Real Madrid fik en halvkikset start på denne sæson, da holdet tabte to af sine tre første kampe i Primera Division.

Men siden da har madrilenerne ikke set sig tilbage, og lørdag blev der sat en ny milepæl i den succesrige klubs historie, da holdet vandt 2-1 over Malaga.

Det var nemlig sejr nummer 16 i træk i en betydende kamp, og det har intet andet Real Madrid-hold præsteret tidligere.

Dermed overgår træner Carlo Ancelotti sin forgænger José Mourinho, der vandt 10 gange i ligaen og fem gange i Champions League i en periode i 2011/12-sæsonen.

På forhånd så opgøret mod ligaens nummer seks dog ud til at kunne blive vanskeligt.

Hjemmestærke Malaga havde inden da ikke prøvet at tabe på hjemmebane i sæsonen og havde kun lukket to mål ind.

Realiteterne viste sig dog at være anderledes. Real Madrid var overlegen hele opgøret igennem og burde have vundet langt større, hvis det var lykkedes at udnytte de mange store muligheder, der opstod.

Karim Benzema var dog træfsikker, da han efter knap tyve minutters spil bragte gæsterne foran. Franskmanden fik en lang tå blev Cristiano Ronaldos glimrende oplæg og passerede målmand Carlos Kameni.

Den camerounske keeper lod sig dog ikke ryste af det og var sit holds bedste i en kamp, hvor superstjernerne fra Madrid stod i kø for at score og mange gange løb i vejen for hinanden.

Det lykkedes dog Gareth Bale at få øget til 2-0 små 10 minutter før tid, da han afsluttede en kontra med et tørt hug op i fjerneste hjørne.

Et gult-rødt kort til den tidligere Malaga-spiller Isco i slutminutterne og en scoring til hjemmeholdet i overtiden ved Roque Santa Cruz skabte alligevel en lille smule spænding, men der skete ikke yderligere, og rekorden var hjemme.