Nyt hjemmebanenederlag til Lars Eller og Montreal

Det lykkedes heller ikke i andet hug for Montreal Canadiens at udnytte hjemmebanefordelen mod New York Rangers i semifinaleserien i NHL-ligaen.

Canadierne tabte 1-3 til gæsterne og er nu bagud 0-2 i serien, hvor der skal bedst af syv kampe.

Montreal kom ellers foran 1-0 efter godt seks minutters spil, men 17 sekunder senere havde Rangers udlignet, og senere i første periode gjorde Rick Nash det til 2-1.

Lars Eller fik lidt mere end 16 minutter på isen, men fik aldrig spillet sig frem til skud på mål. Derimod fik han raget en udvisning til sig i begyndelsen af anden periode, som dog ikke udløste nogen mål fra modparten.

Det gjorde det derimod lidt senere, da Martin St. Louis udnyttede et nyt overtalsspil til at bringe udeholdet foran 3-1.

Selv om Montreal vandt skudstatistikken i tredje periode klart med 19-10, så holdt svenske Henrik Lundqvist tæt i newyorkernes mål og gav sit hold et godt rygstød i kampen om en plads i Stanley Cup-finalen.

Efter de to kampe i Montreal venter nu to kampe i Madison Square Garden i New York, hvor Rangers altså med to sejre kan sikre sig en hurtig afgørelse på serien.

Natten til torsdag spiller Peter Regin og Chicago Blackhawks kamp to i den anden semifinaleserie mod Los Angeles Kings. Her fører Chicago 1-0 i kampe.