Pres på Real: 45 minutter til at score tre mål

Trods spansk dominans og en stribe store chancer står det stadig 0-0 ved pausen mellem Real Madrid og Borussia Dortmund i den anden semifinale mellem de to klubber i Champions League.

Det resultat vil sende tyskerne videre til finalen, eftersom de vandt den første kamp hjemme med 4-1.

Madrilenerne skal score mindst tre gange for at gøre sig håb om en finale 25. maj i London.

Real Madrid lagde fra start med et tungt pres, og inden et kvarter havde Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo og Mesut Özil haft rigtigt store chancer mod Dortmund-målet.

Higuains skud efter friløb blev klaret akrobatisk af Roman Weidenfeller med højrebenet. Ronaldos brysttæmning og efterfølgende flugter blev pareret af den tyske målmand, mens Özil overraskende valgte at sparke bolden forbi mål - helt fri med Weidenfeller.

Det store pres mod tyskernes mål åbnede chancer for kontraløb i den anden ende, men spanierne var bedre forberedt på de målfarlige Dortmund-spillere denne gang.

Robert Lewandowski, som scorede fire mål i den første semifinale, blev tæt markeret af særligt Sergio Ramos.

Den spanske anfører tog tidligt i kampen et par nærkampe med polakken, som også fik en rundbarbering af forsvarskollegerne Fabio Coentrao og Raphael Varane.

Den taktik syntes effektiv mod Lewandowski, der havde en enkelt stor chance mod Diego López i løbet af de første 45 minutter.

Dortmund blev efter bare 15 minutter svækket i opspillet af, at Mario Götze blev tvunget til at forlade banen med en skade.