Pukki bomber Brøndby til sejr i Lyngby

Brøndby slog søndag eftermiddag Lyngby med 2-1 i Superligaen. Teemu Pukki scorede begge Brøndby-mål.

Finske Teemu Pukki scorede to kasser, da Brøndby søndag eftermiddag snuppede en 2-1-sejr på udebane mod Lyngby i Superligaen.

Brøndby dominerede i langt størstedelen af opgøret og kom da også foran med 2-0 midtvejs i anden halvleg, før Lyngbys David Boysen med knap ti minutter tilbage bragte spænding ind i opgøret, da han scorede til 2-1.

Brøndby har nu taget to sejre ud af to mulige i mesterskabsspillet og sidder tungt på andenpladsen i tabellen.

Lyngby har derimod tabt de første to kampe i mesterskabsspillet og kunne efter søndagens nederlag finde sig selv på fjerdepladsen.

I kampens indledning bølgede spillet frem og tilbage, og begge mandskaber havde optræk til fine chancer.

I det 29. minut bragte Teemu Pukki Brøndby i front. Angriberen endte helt fri foran mål og udplacerede køligt Jesper Hansen i Lyngby-målet.

Brøndby lagde et tungt pres på Lyngby i starten af anden halvleg og formåede efter cirka 64 minutters spil at udnytte overtaget.

De blågule slog kontra, og Johan Larsson sendte bolden ind foran mål, hvor Pukki sendte bolden i kassen til 2-0.

Lyngbys reducering kom efter 81 minutters spil, da David Boysen efter lidt klumpspil i Brøndby-feltet prikkede bolden i kassen.

Brøndby har med sejren givet sig selv den perfekte optakt til den kommende uges kamp mod Randers FC i DBU Pokalens kvartfinale. Næste mandag venter FC København i Superligaen.

Lyngby skal forsøge at rejse sig, når holdet i næste runde tager imod FC Midtjylland.