Real Madrid overvinder chokstart og buldrer videre

Joselu blev matchvinder mod Real Sociedad med et flot hovedstød efter en times spil. Foto: Pierre-Philippe Marcou/Ritzau Scanpix
Real Madrid vandt søndag sin femte kamp i træk, selv om Real Sociedad lagde hårdt fra land.

Real Madrid var på hælene, men fik søndag fuld gevinst ud af hjemmekampen mod Real Sociedad.

Udeholdet førte fortjent 1-0 efter første halvleg, men Federico Valverde og Joselu vendte kampen på hovedet i anden halvleg og sikrede værterne en 2-1-sejr.

Dermed har Carlo Ancelottis tropper maksimum 15 point efter fem runder, og det er to mere end ærkerivalen FC Barcelona på andenpladsen i La Liga.

Japanske Takefusa Kubo, der tidligere var ejet af Real Madrid, men aldrig fik debut for førsteholdet, var flyvende for Sociedad i første halvleg.

Han lagde efter blot fem minutter således flot op til 1-0-scoringen, som angriberen Ander Barrenetxea satte ind efter to forsøg.

Siden fik Kubo også selv hamret bolden i nettet, men træfferen blev underkendt for offside på en medspiller.

Real Madrid havde også et par store chancer i første halvleg, men var generelt presset mod et aggressivt udehold, som dog fik en spand kold vand i hovedet i starten af anden halvleg.

Her udlignede Federico Valverde hurtigt til 1-1 fra kanten af feltet med en kontrolleret afslutning, og efter en times spil headede angriberen Joselu flot Fran Garcias indlæg i kassen til 2-1.

Desværre for Sociedad havde holdet glemt aggressiviteten fra første halvleg i omklædningsrummet, og derfor var modsvaret til Reals scoringer mangelfuld og uden pondus.

Baskerne fik derfor intet ud af anstrengelserne på Bernabéu og må tage til takke med en midterplacering med seks point for fem kampe.