Ronaldo holdt målfest i Real-sejr

Med fire mål var Cristiano Ronaldo en stærkt medvirkende årsag til, at Real Madrid ydmygede Sevilla med 6-2.

Real Madrid holder liv i det spinkle håb om at blive spansk mester, og det kan holdet særligt takke stjernen Cristiano Ronaldo for.

Lørdag aften ydmygede Real Madrid Sevilla med 6-2 på udebane, og minimerer dermed forspringet til førerholdet FC Barcelona til fem point. Hele fire af Real Madrid-målene blev scoret af Ronaldo.

Barcelona har dog spillet en kamp mindre end Madrid-klubben, der efter aftenens sejr har tre runder tilbage i Primera Division.

Søndag spiller Barcelona lokalopgør mod Espanyol.

Real Madrids sejr var reelt allerede en realitet efter første halvleg. Her havde Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo og Kaká sørget for en 3-0-føring.

Det forspring var Sevilla ikke tilnærmelsesvis tæt på at hente efter pausen, trods en reducering af Alvaro Negredo med en halv time igen.

For kort tid efter fortsatte Cristiano Ronaldo sit show med tre mål på 10 minutter, og Real Madrid kunne sikkert notere sig for de tre point. Med sit andet mål reducerede Alvaro Negredo mod slutningen for Sevilla.

Nok synes mesterskabet at være afgjort trods sejren til Real Madrid, men kampen i Sevilla betød madrilensk medvind i en anden spansk duel.

Med Cristiano Ronaldos fire scoringer er han oppe på 33 mål i sæsonen. På den måde overhaler han FC Barcelonas Lionel Messi på topscorerlisten, der nu har scoret to mål færre end portugiseren.

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer