Ronaldo laver sejrsmål i kneben Real-sejr over bundhold

Cristiano Ronaldo blev matchvinder for Real Madrid mod Malaga. Foto: /ritzau/AP/Francisco Seco

Malaga kæmpede hårdt for sit første point på udebane i sæsonen, men Real Madrid sejrede 3-2 til sidst.

Det holdt hårdt, inden Real Madrid lørdag fik has på Malaga i den spanske Primera Division. Meget hårdt.

Faktisk var ligaens dårligste udehold kun et kvarter fra at få et point med hjem fra Santiago Bernabeu, men det lykkedes favoritterne at vinde 3-2.

Sejrsmålet blev lavet af superstjernen Cristiano Ronaldo, der har været meget bleg hidtil i denne sæson i ligaen.

Portugiseren brændte et straffespark på Malaga-målmand Roberto Jimenez Gago, men Ronaldo var kølig nok til at flugte returbolden højt op i netmaskerne til 3-2, så Real Madrid undgik endnu et uvelkomment pointtab.

Det var Ronaldos blot anden scoring i Primera Division i sæsonen, og selv om den 32-årige offensivspiller indledte sæsonen med karantæne, er det alligevel usædvanlig få scoringer fra hans side.

Malaga mødte frem til kampen i Madrid med seks nederlag i seks ligakampe på udebane som et trist facit, men bundholdet kæmpede bravt.

Karim Benzema bragte Real Madrid foran efter ni minutter med et hovedstød i et tomt mål, men efter knap 20 minutter fik gæsternes Diego Rolan udlignet.

Få minutter senere headede Casemiro Real Madrid foran 2-1, men i anden halvleg fik Gonzalo Castro udlignet.

Malaga var godt med, men et kvarter før tid satsede gæsternes Luis Hernandez alt for meget i en tackling i eget straffesparksfelt.

Reals Luka Modric røg i græsset, og hjemmeholdet blev korrekt tildelt et straffespark, så Cristiano Ronaldo fik en matchvinderrolle.

Real Madrid har 27 point for 13 kampe og er nummer fire i Primera Division, mens Malaga er tredjesidst med syv point.

Atlético Madrid har også 27 point på tredjepladsen efter en sikker 5-0-sejr ude over Levante.

Både Antoine Griezmann og Kévin Gameiro lavede to mål for Atlético.

Riza Durmisi leverede en assist kort før tid, så Real Betis fik 2-2 ud af hjemmekampen mod Girona.

Danskeren lavede en lang tværaflevering fra venstre side, og Cristian Tello sendte udligningen i mål.

Riza Durmisi indkasserede også et gult kort i kampen.