Rooney-mål sikrer United forspring på 10 point

Manchester United stormer mod det engelske fodboldmesterskab, som klubben sidste år måtte afgive til lokalrivalen, Manchester City.

Lørdag vandt United en i perioder afsindigt underholdende kamp 1-0 ude over Fulham.

Wayne Rooney scorede kampens eneste mål 12 minutter før tid, så United har hentet 11 sejre og spillet to uafgjorte i klubbens seneste 13 Premier League-kampe.

Manchester United, som ikke havde Anders Lindegaard med i truppen, har nu et forspring på 10 point til City.

Mestrene, som har spillet en kamp færre, tager søndag imod Liverpool.

Kampen mellem Fulham og Manchester United i London fik en så eksplosiv begyndelse, at det var svært at tælle chancerne.

Her kommer i stedet et udpluk af festfyrværkeriet i kampens første 20 minutter.

8. minut: Fulhams målmand, Mark Schwarzer, må redde bolden umiddelbart før målstregen, og returbolden banker Uniteds Patrice Evra op på overliggeren.

12. minut: John Arne Riise fyrer af langt udefra. Bolden dykker, men Manchester Uniteds målmand, David De Gea, får styret bolden over mål.

15. minut: Fulhams Bryan Ruiz sender bolden på stolpen.

16. minut: Brede Hangeland er ved at lave selvmål for Fulham, da han header bolden på egen opstander.

17. minut: Hjemmeholdet er igen tæt på at score, denne gang i den rigtige ende, da Ashkan Dejagah hamrer bolden lige forbi mål.

Herefter måtte der nødvendigvis blive lidt længere mellem kæmpechancerne, men Wayne Rooney sendte dog bolden på stolpen efter 35 minutter.

Tre minutter før pausen gik lyset pludselig ud på Craven Cottage, og spillerne gik af banen.

De måtte dog tilbage for at afvikle resten af halvlegen, inden de gik til pause.

Brede Hangeland måtte lade sig udskifte i pausen, men Fulham lod sig ikke kue.

Chris Baird havde en god mulighed, men mod slutningen af kampen slog gæsterne til.

Wayne Rooney blev sendt igennem, og den engelske landsholdsangriber sendte med stor kølighed bolden forbi Mark Schwarzer til 1-0.

Kampen sluttede meget passende med store chancer i begge ender, før United-manager Alex Ferguson kunne juble sammen med sine spillere.