Scoringsløse Real Madrid får smæk i overtiden i Alaves

Real Madrid-træner Julen Lopetegui måtte igen se sit hold gå fra banen uden at score, da Real Madrid lørdag tabte 0-1 ude til Alaves i Primera Division. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix

Real Madrid har ikke scoret i sine seneste fire kampe. Lørdag tabte Real Madrid 0-1 ude til Alaves.

Real Madrid befinder sig i en scoringskrise.

Sådan må det nødvendigvis udlægges, når den spanske gigant ikke har scoret et mål i fire kampe i træk.

Det blev tilfældet lørdag efter udekampen mod Alaves i Primera Division, men det var endnu værre.

Real Madrid indkasserede et nederlag på 0-1, da hjemmeholdet langt inde i overtiden sikrede sejren.

Dermed deler Real Madrid stadig førstepladsen i rækken med FC Barcelona, da begge hold har 14 point, hvilket Alaves i øvrigt også har på tredjepladsen.

Real Madrid har dog spillet en kamp mere end Barcelona og krydret med de manglende scoringer, så vil kritikken ganske givet fortsætte.

Spansk presse havde således allerede skruet godt op for varmen under sædet på cheftræner Julen Lopetegui inden nederlaget.

Det skete som optakt til kampen mod Alaves, hvor Real Madrid ikke havde scoret i tre kampe på stribe, og det var nok til, at Julen Lopetegui på det obligatoriske pressemøde inden opgøret ifølge Reuters måtte svare på, om han forventede at blive fyret.

Real Madrid-spillerne skulle derfor forsøge at tage træneren i forsvar med en sejr ude mod Alaves lørdag.

0-3-nederlaget mod Sevilla og senest 0-1-skuffelsen mod CSKA Moskva har gjort ondt i selvforståelsen. Derfor brugte Lopetegui også hele A-kæden af de spillere, som ikke døjer med skader.

Indledningsvist satte Real Madrid sig på spillet, og det blev til udmærkede chancer til Karim Benzema, Gareth Bale og Dani Ceballos.

Alaves fik med god fysik kæmpet sig tilbage i opgøret, og i et par situationer var der optræk til store chancer til hjemmeholdet.

Begge hold manglede dog skarphed omkring modstandernes felt, og derfor havde ingen netmasker blafret, da spillerne gik til pause.

I anden halvleg ledte Real stadig efter den scoring, der kunne stoppe krisesnakken, men i stedet indkasserede storklubben et mål.

Fem minutter inde i overtiden kom dødsstødet fra hjemmeholdet, da bolden endte hos Manu Garcia efter et hjørnespark. Han headede bolden i mål og sikrede Alaves sejren.