Simon Kjær fejler i Wolfsburg-dukkert

Hårde tider kan være på vej for Simon Kjær, efter at han lørdag lavede en unødvendig fejl, kostede et mål og blev skiftet ud, da Wolfsburg på udebane tabte lokalderbyet mod Hannover 96 med 1-2.

Den danske landsholdsspiller har haft en lang periode som fast mand i Wolfsburgs midterforsvar, men nu kommer han formentlig under pres.

I hvert fald blev Kjær i pausen hevet ud på bænken af holdets nye træner Dieter Hecking, og danskerens direkte afløser - Alexander Madlung - gjorde omgående opmærksom på sig selv ved at reducere til 1-2 efter blot et minut af anden halvleg.

Helt op på omgangshøjde kom Wolfsburg dog ikke, og dermed vandt Hannover på de to mål, holdet lavede i første halvleg ved Mohammed Abdellaoue og Mame Biram Diouf.

Det var norske Abdellaoue, der nød godt af Kjær-fejlen.

Kjær fulgte en løs bold ud mod sidelinjen i forventningen om et indkast, men inden den krydsede linjen smuttede Abdellaoue imellem, tog bolden med ind i feltet og sendte den op i fjerneste målhjørne med en fornem afslutning.

At Hannover midt i halvlegen fik sin belgiske debutant Sebastien Pocognoli smidt ud, var ingen hindring for, at hjemmeholdet kunne tage sejren, der sender holdet op på niendepladsen i en position, hvor europæiske billetter er indenfor rækkevidde.

Nyindkøbte Niki Zimling var ikke med i Mainz-truppen, da holdet leverede et nyt stærkt resultat ved at slå bundproppen Greuther Fürth med 3-0 på udebane.

Til gengæld var en anden dansker, Bo Svensson, med i hele kampen for Mainz, der nu er nummer fem i Bundesligaen.

Fuld spilletid var der også til Jannik Vestergaard, der sammen med Hoffenheim tabte 1-2 til Frankfurt og må belave sig på, at resten af sæsonen bliver en kamp for at undgå nedrykning.

Sidste dansker i aktion var Ken Ilsø, der måtte nøjes med de sidste fem minutter og ikke kunne gøre en forskel, da hans klub Fortuna Düsseldorf tabte 1-2 til Mönchengladbach.

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa