Skjern sikrer slutspilsplads med sejr over Århus

Kasper Søndergaard og Skjern vandt sikkert hjemme over Århus Håndbold i 888 Ligaen fredag aften. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv.

Århus Håndbold kunne ikke røre topholdet, der hjemme vandt opgøret i 888 Ligaen med 32-27.

Århus Håndbold var på en svær opgave fredag aften, da turen gik til Skjern, hvor topholdet i 888 Ligaen ventede.

Det lykkedes ikke aarhusianerne at tage hjem igen med point, da Skjern Håndbold vandt opgøret 32-27.

Dermed øgede Skjern i toppen, hvor holdet fører ligaen med 33 point for 19 kampe.

Sejren og de to point betød, at Skjern nu er sikker på en plads i slutspillet. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

GOG Håndbold har for en kamp færre 30 point.

Århus Håndbold forblev på 19 point, som rækker til en placering i ligaen som nummer syv.

Hjemmeholdet kom foran 12-8 efter 20 minutter, da Christoffer Cichosz scorede for Skjern, men gæsterne lagde sig ikke ned i halvlegens slutfase, hvor Århus kom tilbage, da Nikolaj Læsø reducerede til 12-14.

Hjemmeholdet var dog for stor en mundfuld, og Skjern bragte sig foran 18-12 med fire scoringer i træk, inden Århus reducerede, og Skjern gik til pausen foran 18-13.

Skjern fortsatte fremmarchen og var foran 21-13 efter fem minutter af anden halvleg, og med et kvarter igen kunne Bjarke Christensen bringe Skjern foran 25-17.

Det var ikke muligt for aarhusianerne at komme tilbage nede med otte mål, men gæsterne fik hentet lidt ind og endte med at tabe opgøret med fem mål.