Sløjt Barcelona taber hjemme til Malaga

Sløjt Barcelona taber hjemme til Malaga Foto: POLFOTO/AP

FC Barcelona tabte lørdagens ligakamp mod Malaga på Camp Nou. Der var for langt mellem chancerne.

FC Barcelona skuffede og tabte 0-1 hjemme på Nou Camp i ligakampen mod Malaga. Dermed mistede FC Barcelona et vigtigt skridt i duellen med Real Madrid om det spanske fodboldmesterskab.

Juanmi scorede målet for Malaga efter kun otte minutter.

Real Madrid har 57 point mod Barcelonas 56. Sidstnævnte har endda spillet en kamp mere.

Trods massivt pres og boldovertag i kampens sidste 10 minutter havde Barcelonas spillere ikke held eller evner nok til at få bolden forbi et massivt Malaga-forsvar.

Og da Luis Suarez alligevel fik sparket bolden forbi forsvarerne i kampens overtid, fik Malagas målmand, Carlos Kameni, fat i den og holdt fast så heller ikke de to mand, der stod klar til riposten, fik noget at arbejde med.

Naturligt for kampen var det et kontraangreb, som Malaga udnyttede til scoring. Luis Suarez havde lige misbrugt en stor chance for FC Barcelona, da bolden lå i hjemmeholdets eget mål.

Juanmi udnyttede et hurtigt løb frem af banen til en scoring tæt under mål. Da var kampen kun otte minutter gammel.

FC Barcelonas stjerner, særligt angriberne Messi, Neymar og Luis Suarez, havde masser af muligheder i første halvleg, men Malaga-spillerne sørgede for en god defensiv med kort afstand mellem kæderne.

Det gjorde gæsterne også efter pausen, hvor FC Barcelonas spillere kom meget aggressivt fra start.

Men selv om hjemmeholdet indledte anden halvleg med et pres, var spillerne ikke i stand til at følge op. De havde ganske enkelt ingen nævneværdige chancer i det meste af anden halvleg.

Den bedste mulighed for scoring kom seks minutter før slutfløjt, da Neymar fandt Pedro med en fin aflevering på tværs. Selv om vinklen var en anelse spids, burde Pedro ikke have sparket bolden i sidenettet.

Tættere på kom FC Barcelona ikke, og når Real Madrid har spillet sin kamp mod Elche søndag, kan der meget vel være fire point mellem de to spanske storklubber.

Inden lørdag aftens kamp mod Almeria, har Atlético Madrid seks point op til FC Barcelona på andenpladsen i ligaen. Det forspring kan nu reduceres til tre point.