Sørensen og Stoke er videre efter pokal-overarbejde

Thomas Sørensen har på trods af manglende kamptræning ikke glemt, hvordan man står på mål.

Den 36-årige tidligere landsholdskeeper spillede en god kamp, da han i sin blot tredje optræden i sæsonen for Stoke var med til at besejre Crystal Palace 4-1 efter forlænget spilletid i tredje runde af FA Cuppen.

Der måtte et straffespark til for at passere danskeren, som sammen med holdkammeraterne ellers lå i vinderposition tre minutter før tid.

Glenn Murrays udligning betød, at de to hold måtte ud i yderligere to gange 15 minutters spilletid for at finde ud af, hvem der i næste runde skal møde de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City.

Stokes Jonathan Walters blev matchvinder med sine to mål i ekstratiden. Cameron Jerome lukkede ballet med endnu en scoring i sidste minut.

Peter Løvenkrands og Birmingham er derimod færdige i turneringen efter et nederlag på 1-2 til Leeds i ordinær tid.

Det så ellers fint ud for hjemmeholdet, der førte 1-0 indtil tyve minutter før tid.

Scoringer af Ross McCormack og El-Hadji Diouf vendte imidlertid kampen på hovedet, og en indskiftning af Løvenkrands med et kvarter igen gjorde ingen afgørende forskel.

Tirsdagens eneste interne Premier League-opgør endte med en 1-0-udesejr til Queens Park Rangers over West Bromwich.

Onsdag byder på opgørene Arsenal-Swansea og Manchester United-West Ham.