Southampton: Vi kæmper med Liverpool og Tottenham om Europa

Lørdag rykkede Southampton forbi Tottenham i kampen om at komme i Europa League med en 2-0-sejr over Hull.

Tre hold er ifølge Southamptons manager, Ronald Koeman, i spil til at slutte på den femteplads i Premier League, der giver adgang til Europa League i næste sæson.

Det tyder på, at det først bliver afgjort på sidste spilledag, siger Ronald Koeman.

- Det bliver en kamp mellem, Liverpool, Tottenham og os selv.

- Vi ved, det bliver svært at slutte foran de to hold, men efter sejren over Hull er vi tættere på vores sæsonmål, siger Ronald Koeman og tilføjer om en af konkurrenternes pointtab:

- Det var overraskende at se Tottenham tabe til Aston Villa.

Southampton indtager femtepladsen i Premier League med 56 point. Det er to point flere end både Tottenham og Liverpool, men sidstnævnte har spillet en kamp færre end Southampton.

Sjettepladsen i Premier League kommer også til at give adgang til Europa League, hvis Chelsea som forventet slutter på en plads i top fire og får en plads i Champions League. Chelsea er allerede garanteret Europa League-deltagelse som følge af sejren i ligacuppen.

Lørdag vandt Ronald Koemans mandskab 2-0 hjemme over Hull. Her scorede den italienske landsholdsangriber Graziano Pelle for første gang i 15 kampe, da han otte minutter før tid lavede kampens sidste mål.

En målstime fra italienerens side kan blive en vigtig hjælp for Southampton i kampen om at komme ud i Europa, siger Koeman.

- Vi gør alt for at give spillerne selvtillid. Graziano Pelle havde en god chance i første halvleg, men i anden halvleg tog han chancen og scorede et mål. Det var et vigtigt mål, som dræbte kampen.

- Han var meget, meget heldig, for der var et stort pres på ham inden kampen, siger Ronald Koeman.