Suarez netter tre gange i brasiliansk topbrag

Luis Suarez kunne med god samvittighed tage bolden med hjem efter kampen, da han natten til fredag lavede hattrick for Gremio. Foto: Ricardo Moraes/Reuters
36-årige Luis Suarez scorede hattrick, da hans hold, Gremio, i en topkamp slog Botafogo 4-3 på udebane.

Selv om alderen har passeret 36 år, er målnæsen stadig intakt hos uruguayanske Luis Suarez.

Den tidligere topangriber, der i mange år bombede i europæisk fodbold for blandt andre Liverpool og FC Barcelona, kom til Gremio ved årsskiftet, og det er blevet til 14 mål i 28 kampe i den brasilianske Serie A.

Tre af de mål kom natten til fredag, da uruguayaneren scorede hattrick på bare 19 minutter for hans hold, Gremio, da man på udebane slog Botafogo 4-3 i en vaskeægte topkamp.

Gremio var ellers i vanskeligheder undervejs, og holdet var bagud 1-3 kort inde i anden halvleg.

Derfra overtog Suarez kampen og sendte udeholdet på sejrskurs, da han lavede tre kasser på 19 minutter.

Gremio er oprykker i denne sæson, men med sejren spiller Suarez' hold sig ind i den brasilianske topkamp, der er helt åben med få runder igen.

Både Botafogo, Gremio og den forsvarende mester, Palmeiras, er på 59 point, mens Bragantino følger lige efter med 58 point.

Gremio og Palmeiras mangler fem kampe, men de to andre hold mangler seks. Turneringen har sidste runde i begyndelsen af september.