Suarez sørger for Liverpool-uafgjort mod Chelsea

Chelsea-manager Rafael Benitez måtte rejse hjem fra sin tidligere hjemmebane Anfield med en slem skuffelse, da hans Chelsea-mandskab spillede 2-2 mod Liverpool i Premier League.

Syv minutter inde i overtiden lykkedes det nemlig for Liverpool-topscorer Luiz Suarez at udligne til 2-2, da han headede et indlæg i mål ved forreste stolpe og skabte vild jubel blandt Liverpools tilhængere.

Publikum på Anfield havde ellers ikke haft meget at juble over, og flere af tilskuerne havde sikkert indstillet sig på et nederlag, efter at Eden Hazard havde bragt Chelsea foran med 2-1 på et straffespark efter en times spil.

Daniel Agger kom til at spille en hovedrolle for Liverpool i en særdeles svag første halvleg for hjemmeholdet.

Chelsea var hurtigere og teknisk flere klasser over Liverpool, der var heldige med, at gæsterne kun scorede en gang før pausen.

I forbindelse med et hjørnespark efter 25 minutter fulgte Agger ikke med Chelseas Oscar, da han løb ind i et åbent rum i Liverpools straffesparkfelt og headede gæsterne foran med 1-0.

Straks fra anden halvlegs start var det hjemmeholdet, der styrede slaget på Anfield, og især indskiftningen af Daniel Sturridge gjorde en forskel.

Efter bare to minutter bankede den tidligere Chelsea-spiller bolden på stolpen, og kort efter spillede han Steven Gerrard fri. Gerrard var lige ved at prikke bolden forbi Petr Cech i Chelsea-målet, men keeperen fik lige akkurat stukket sin fod ud.

Det voldsomme Liverpool-pres gav dog hurtigt en scoring, da Luis Suarez lagde en perfekt bold ind over Chelseas forsvar, hvor Sturridge med indersiden af foden kunne score til 1-1.

Kort efter dummede Luis Suarez sig, da han i eget straffesparkfelt med hånden fratog Fernando Torres en hovedstødschance. Eden Hazard kunne sikkert score til 2-1 for Chelsea.

Pointdelingen betyder, at Chelsea tabte et skridt i kampen om tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions Leagues gruppespil i næste sæson.

London-mandskabet er nu et point efter Arsenal, der har 63 point på tredjepladsen.

Liverpool indtager syvendepladsen i Premier League med 51 point.