Swansea og Arsenal deler efter målrig afslutning

Swansea og Arsenal skal ud i en ny kamp i tredje runde af FA Cuppen, efter at de to hold søndag delte med cifrene 2-2 på førstnævntes hjemmebane.

Det skete efter en eksplosiv afslutning på kampen, hvor de to managers, Swanseas Michael Laudrup og Arsenals Arsene Wenger, oplevede både begejstring og frustration.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i sagerne efter 57 minutter, da Swanseas netop indskiftede topscorer, Michu, bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Spanieren kom alt for let fri af den ellers rutinerede Arsenal-forsvarer Per Mertesacker og udplacerede Wojciech Szczesny i gæsternes mål.

Det var anden gang inden for lidt over en måned, at Michu var hård ved Arsenal, eftersom han i december scorede begge mål i 2-0-sejren på Emirates Stadium i London.

Det lignede en hjemmesejr frem til 10 minutter før tid.

Så udlignede Arsenals ligeledes indskiftede Lukas Podolski, der flot drejede rundt og sparkede bolden i mål.

Nu lignede det for alvor en rigtig cupkamp, og få minutter senere scorede Arsenal det, der lignede kampens afgørende mål.

Kieran Gibbs kombinerede med Olivier Giroud, og Gibbs helflugtede på fremragende vis Arsenal foran 2-1.

London-klubbens spillere var åbenbart så glade over kampens udvikling, at de fuldstændig glemte at markere Swanseas Danny Graham, som få minutter senere stod fuldstændig fri efter en dødbold.

Han tøvede ikke, men bankede 2-2-udligningen i mål og sørgede for en ny kamp, som bliver spillet på Arsenals hjemmebane.