Tevez og Dzeko redder dagen for City

I lidt under to minutter var Manchester City rystet i hjemmekampen mod Queens Park Rangers

Men de engelske mestre vandt til sidst Premier League-kampen med 3-1 takket være Edin Dzekos mål efter en times spil og angrebsmakkeren Carlos Tévez' scoring i overtiden.

Sejren var ganske fortjent, selvom QPR fightede flot og til tider pressede favoritterne fint.

City-spillerne burde allerede i løbet af første halvleg have lukket kampen helt. Men trods stort spilovertag og en god portion chancer var det kun Yaya Touré, der fik scoret inden pausen.

1-0-målet så i slutfasen af første halvleg ud til at have haft en negativ effekt på City, da hjemmeholdets spillere var gået helt ned i tempo.

Det var fint for QPR, som dermed kom bedre ind i kampen, og det var ikke verdens største chok, at gæsterne udlignede til 1-1, da angriberen Bobby Zamora udlignede til 1-1 på en ripost fra City-keeper Joe Hart.

City-manager Roberto Mancini var tydeligt rasende ved sidelinjen, og faktisk var han så sur, at han også så utilfreds ud, da Dzeko kort tid efter udligningen headede 2-1-målet ind.

Carlos Tévez' fine oplæg til Dzekos scoring kunne ellers godt have fortjent et lille smil fra Mancini.

Den argentinske angriber, der på grund af disciplinære problemer sad ude det meste af sidste sæson, er i hopla for tiden og udstråler overskud som aldrig før i City-trøjen. Ved 2-1-målet lagde han køligt et følt indlæg i panden på Dzeko, der let kunne score.

I overtiden fyrede Dzeko en dårlig afslutning af, men Tevez fik smart rettet bolden i mål til 3-1. Han havde fortjent den scoring.

Med sejren er City noteret for en god sæsonåbning med syv point for tre kampe. QPR er noteret for et point.