Tidligere United-flop spiller hovedrolle i CL

Hverken russiske CSKA Moskva eller Viktoria Plzen fra Tjekkiet er spået de store chancer i Champions Leagues gruppe D, hvor Bayern München og Manchester City er de to andre hold.

Derfor var onsdagens 3-2-hjemmesejr til CSKA Moskva over Viktoria Plzen ekstra vigtig for russerne i forhold til at ende på gruppens tredjeplads, som giver adgang til knockout-fasen i Europa League i det nye år.

Kampens helt store spiller var den serbiske kantspiller Zoran Tosic, der har en fortid i Manchester United.

I dag huserer han i CSKA Moskva og det med succes. Zoran Tosic udlignede til 1-1, mens han lagde op til 2-1-scoringen, som japaneren Keisuke Honda stod for.

Han fremtvang også det groteske selvmål til 3-1 et lille kvarter før tid. Gæsternes Radim Reznik blev presset så meget af Zoran Tosic, at han valgte at sende bolden tilbage til sin målmand.

Men keeper Matus Kozacik leverede en bommert af rang, da han lod bolden trille stille og roligt under sine fødder til stor begejstring for hjemmeholdets spillere.

I slutfasen fik Viktoria Plzen reduceret, men det var for sent i forhold til at snuppe point med hjem.

Allerede i det fjerde minut havde gæsternes Frantisek Rajtoral ellers bragt tjekkerne foran 1-0, men trods flere gode forsøg fra udeholdet i første halvleg var det russerne, som gik til pause foran 2-1.

Kampen blev i øvrigt spillet i St. Petersburg - 700 kilometer fra den russiske hovedstad. Det skyldtes, at banen på Arena Khimki, hvor CSKA Moskva normalt spiller, var for ringe.

Både CSKA Moskva og Viktoria Plzen stod inden kampen noteret for nul point i gruppen efter nederlag til henholdsvis Bayern München og Manchester City i første spillerunde.

Manchester City og Bayern München mødes i aften klokken 20.45 i den anden kamp i gruppen.