Trængte West Ham får point mod Schmeichel og co.

David Moyes og West Ham fik 1-1 hjemme mod Leicester i Premier League fredag aften. Foto: /ritzau/AP/Adam Davy

Leicester kom foran, men West Ham slog igen, og David Moyes fik dermed sit første point som West Ham-manager.

David Moyes kunne fredag aften glæde sig over sit første point som West Ham-manager.

Det blev hentet, da West Ham hjemme spillede 1-1 mod Leicester og Kasper Schmeichel i Premier League.

Resultatet betød, at West Ham nåede op på ti point for 13 kampe.

Det rækker dog stadig blot til en plads som tredjesidst under nedrykningsstregen i ligaen for London-mandskabet.

Leicester har 14 point efter kampen i midten af rækken efter at have sat en føring over styr.

Gæsterne kom således bedst i gang i London, da Marc Albrighton efter otte minutter sparkede Leicester foran 1-0 efter en fornem, flad pasning fra Jamie Vardy.

Føringen holdt næsten til pausen, men i halvlegens sidste minut fik West Ham lidt at lune sig på denne aften.

Manuel Lanzini sendte bolden ind i feltet på et hjørnespark, og her kom Kasper Schmeichel på mellemhånd.

Den danske landsholdskeeper havde bevæget sig ud i det lille felt, men blev overrumplet, og Cheikhou Kouyate nåede højst og headede til bolden, der via en Leicester-forsvarer gik i mål til 1-1.

West Ham var organiseret tilstrækkeligt i opgøret til at holde det ene point, og dermed var der point til Moyes i dennes anden kamp, efter at han tog over efter fyrede Slaven Bilic.

I Moyes' første kamp blev det til et 0-2-nederlag på udebane til Watford.

I næste runde skal West Ham og David Moyes på besøg hos Everton, som Moyes i en mangeårig periode var manager for.