Trods pragtmål: AGF må nøjes med 1-1 mod Køge

AGF var ikke uheldig med at hente et point hjemme mod HB Køge, men aarhusianerne holder kurs mod oprykning.

Man må håbe, at fodboldklubben AGF's fans er i besiddelse af en vis portion tålmodighed. For det ser ud til at trække ud med at rykke op i Alka Superligaen.

Tirsdag aften måtte AGF trods et drømmetræf af Danny Olsen nøjes med 1-1 hjemme mod HB Køge, der oven i købet havde gode muligheder for at sikre sejren.

Trods det uafgjorte resultat er den aarhusianske klub fortsat kæmpefavorit til at rykke op i Superligaen sammen med Viborg, der allerede har sikret oprykningen.

AGF er nummer to med 56 point for 30 kampe, mens Lyngby og Vendsyssel FF begge har 46 point for 29 kampe.

Uagtet pointtabet kan AGF fortsat rykke op i 30. spillerunde.

Det sker, hvis Vendsyssel FF onsdag taber hjemme til FC Roskilde, og hvis Lyngby samtidig taber ude til Brønshøj.

AGF har været sløjt kørende på hjemmebane i denne sæson, og for fem dage siden tabte holdet 0-1 hjemme til Fredericia.

Det kunne holdet også have gjort mod HB Køge, hvis ikke det havde været for målmand Steffen Rasmussen, der havde adskillige gode redninger.

AGF's mangeårige målmand kunne dog intet gøre, da HB Køges Bruninho midt i første halvleg erobrede bolden og sendte den flot i mål efter nogle gode træk.

Føringen holdt frem til fem minutter inde i anden halvleg. Så leverede Danny Olsen et fremragende mål.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller tog chancen langt udefra, og Danny Olsen bankede bolden hen over HB Køge-målmanden Frederik Due med et dykkende skud.

Målet slog ikke gæsterne mere ud, end at Kristoffer Munksgaard kort tid efter ramte stolpen, men det blev ved 1-1.

HB Køge er nummer otte i 1. division med 35 point.

• AGFs Daniel Christensen og Danny Olsen efter udligningen til 1-1 imod Køge Foto: POLFOTO/Gregers Tycho

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer