Tvis tager første semifinale-stik over BSV

Team Tvis Holstebro tog et vigtigt skridt i retning af en DM-finale i håndbold, da det vestjyske hold vandt 26-23 over Bjerringbro-Silkeborg i den første af to semifinaler mellem klubberne.

Landstræner Ulrik Wilbek var fra tribunerne vidne til, hvordan sidste års sølvvindere fra BSV var for svingende i deres spil, mens Team Tvis Holstebro sled stabilt kampen igennem.

Team Tvis Holstebro gik ind til semifinalen med statistikken imod sig. Tvis havde før kampen kun vundet to af de seneste 10 kampe mod Bjerringbro-Silkeborg.

Men vestjyderne var ikke tynget af historikken og tog teten takket være en stærk indsats af Rasmus Lind i Tvis-målet.

BSV havde i det hele taget store problemer med at ramme netmaskerne i lange perioder. Der gik ni minutter, inden holdet blev noteret for en scoring i kampen.

Rasmus Lauge blev skadet efter bare et kvarters spil, da han kom galt af sted med sin tommelfinger, men selvom BSV-playmakeren kom tilbage på banen fem minutter senere, var han langt fra sit topniveau.

Efter en tæt første halvleg kunne hjemmeholdet med en flot scoring - en kanonkugle fra den velspillede serber Petar Nenadic - i sidste øjeblik gå til pause med en føring på 15-13.

Der er returopgør mellem de to klubber hos Bjerringbro-Silkeborg lørdag 19. maj.

AG København og KIF Kolding spillede lørdag 26-26 i deres første semifinaleopgør. AGK har hjemmebane i returopgøret.