Tvivlsomt straffe redder Bayern München

Det ser ikke ud til, at det vil lykkes Bayern München at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Bayern München får svært ved at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, efter at den tyske storklub lørdag spillede 1-1 på udebane mod Frankfurt.

Der skulle endda et særdeles tvivlsomt straffespark til, før Bayern München fik reddet det ene point med sig hjem. Det var Mario Gómez, som udlignede i det 89. minut.

Hannover 96, som torsdag vandt 3-1 ude over Freiburg, er placeret på tredjepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe om at komme i Champions League. Holdet er ét point foran Bayern München.

Det forspring kunne Bayern München havde indhentet med en sejr over Frankfurt, og det var også tæt på, at sydtyskerne havde stjålet alle tre point fra træner Christophs Daums tropper.

Daum blev udvist, fordi han i raseri blev ved med at brokke sig til dommeren efter det kontroversielle straffespark.

Frankfurt var tæt på at holde stand efter Sebastian Rodes føringsmål kort efter pausen. Men Frankfurt måtte nøjes med et enkelt point, som stadig kan være vigtigt i kampen om at undgå nedrykning.

Ligaens nummer to, Bayer Leverkusen, vandt 2-1 hjemme over Hoffenheim, efter at den islandske midtbanespiller Gylfi Thor Sigurdsson ellers havde bragt udeholdet foran.

Det resultat bringer en smule spænding tilbage i kampen om det tyske mesterskab, da ligaens førende hold, Dortmund, samtidig tabte ude 0-1 mod Gladbach.

Men meget skal gå galt for Dortmund, som stadig ligger først - fem point foran Leverkusen - mens der resterer tre kampe.

Den tidligere AB-spiller Nicolai Jørgensen var ikke med i truppen for Leverkusen.

Leon Jessen spillede hele kampen for Kaiserslautern, som overraskende vandt 1-0 ude over Champions League-semifinalisterne Schalke 04.