Tyskland smadrer Holland i klassisk opgør

Tysklands fodboldstjerner vandt 3-0 over Holland i en testkamp, hvor Miroslav Klose storspillede.

De to fodboldmagter fra Tyskland og Holland har en lang historik med legendariske kampe mellem nationerne.

Tirsdag aften var der dog aldrig tvivl om sejren i Hamburg, hvor de tyske værter vandt venskabskampen med sikre 3-0.

Thomas Müller og Miroslav Klose sørgede for en 2-0-føring inden for de første 25 minutter, og det var også resultatet ved pausen.

I anden halvleg scorede Mesut Özil på en assist fra Klose, der også var manden bag Müllers åbningsmål. Klose, der nu spiller i italienske Lazio, var kampens helt store spiller.

På Wembley i London blev Gareth Barry matchvinder for England, som vandt 1-0 over Sverige, der i fredags i Parken tabte 0-2 til Danmark.

De kommende EM-værter fra Polen og Ukraine vandt ligeledes tirsdag aften - begge med 2-1 over henholdsvis Ungarn og Østrig.

Frankrig skuffede med 0-0 hjemme mod Belgien, mens VM-semifinalisterne fra Uruguay lidt overraskende sejrede med 1-0 over Italien i Rom.

I tirsdagens sene kamp var de spanske europa- og verdensmestre tæt på holdets andet nederlag i træk, da spanierne besøgte Costa Rica, som kort før tid sensationelt førte 2-0. Men David Silva og i overtiden David Villa sørgede for slutresultatet 2-2.

FC Københavns Bryan Oviedo spillede de første 81 minutter for Costa Rica, og da han blev skiftet ud, førte Costa Rica med 2-0. I sidste uge tabte Spanien 0-1 til England på Wembley.

Kampen var i øvrigt Iker Casillas' landskamp nummer 127 for Spanien, og dermed har han rekorden for flest optrædener for spanierne.

Inden kampen delte han rekorden med målmandslegenden Andoni Zubizarreta.