United besejrer Chelseas ni mænd efter drama

Chelsea og Manchester United mødtes søndag aften til et decideret Premier League-topmøde på Stamford Bridge i London.

Og det blev gæsterne, der kunne rejse hjem til Manchester med en 3-2-sejr i bagagen efter et vildt drama, der bød på et comeback og to røde kort.

Gæsterne chokstartede allerede efter tre minutter. Efter godt opspil af Ashley Young fik Robin van Persie sendt bolden på stolpen. Uheldigvis for hjemmeholdet røg bolden ud på ryggen af David Luiz og ind i nettet. 1-0 til Manchester United.

Og blot 10 minutter senere fordoblede udeholdet føringen. Antonio Valencia sendte smart et fladt indlæg gennem benene på David Luiz og ind til en helt udækket Robin van Persie, der let kunne sparke bolden ind bag Petr Cech.

Det tog Chelsea 20 minutter at ryste chokkene af sig, men så iværksatte de ellers også et intenst pres mod United-målet.

Efter adskillige enorme chancer, der blev reddet af både træværk og en flyvende David De Gea, kunne Juan Mata reducere til 1-2 direkte på frispark et minut før pausen.

Chelsea førte presset videre til indledningen af anden halvleg, og efter otte minutters spil steg Ramires op over alt og alle på Oscars indlæg og stangede udligningen i mål.

Manchester United var helt væk fra konceptet i denne periode, og Chelsea-angrebene rullede ned mod David De Gea.

Men midt i Uniteds trængsler slap Ashley Young af sted alene mod Petr Cech. Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic så ingen anden udvej end at nedlægge United-kanten. Det takserede dommer Mark Clattenburg til et direkte rødt kort til Ivanovic.

Og seks minutter senere fik Fernando Torres også marchordre efter at have modtaget sit andet gule kort. Og dermed var værterne nede på ni spillere.

Det lykkedes Chelsea at holde stand i små 10 minutter, hvorefter gæsternes indskiftede angriber Javier Hernández enkelt kunne bringe United foran 3-2. Et mål der i øvrigt burde have været annulleret for offside.

Hernández' scoring blev også kampens sidste højdepunkt. Sejren bragte United op på andenpladsen i Premier League. Holdet er nu blot et point efter førerholdet Chelsea.

Tidligere på søndagen spillede Everton og Liverpool 2-2, mens Tottenham vandt 2-1 ude over Southampton.