United lider sæsonens første pointtab

Manchester United kunne ikke vinde for sjette gang i træk i Premier League. I stedet blev det 1-1 mod Stoke.

Så gik den ikke længere for Manchester United.

Alex Fergusons mandskab har indtil videre været ganske suverænt i Premier League og vundet alle sine kampe, men lørdag aften fik Stoke City som det første hold skovlen en smule under United i en kamp, der endte uafgjort 1-1.

Gæsterne fra United kom ellers planmæssigt foran i første halvleg, da portugisiske Nani efter fikst samspil med Darren Fletcher kunne bringe sit hold i front med 1-0, og det var også stillingen ved pausen.

United-målmand David De Gea, der i Premier League har henvist danske Anders Lindegaard til en plads på bænken, måtte dog diske op med nogle glimrende redninger, der gjorde, at United førte ved pausen.

Også Stokes danske målmand, Thomas Sørensen, var på ny henvist til en bænkplads.

Allerede syv minutter inde i anden halvleg fik den tidligere Liverpool-angriber Peter Crouch dog udlignet, da han i United-feltet hoppede højest og headede bolden forbi De Gea efter et Stoke-hjørnespark.

Kort efter kunne Peter Crouch ligefrem have bragt Stoke foran, men den lange angriber misbrugte den store chance foran David De Geas mål.

Manager Alex Ferguson havde valgt helt at udelade topscorer og stjerneangriber Wayne Rooney fra sin trup, og det kom muligvis til at koste udeholdet sejren.

I Rooneys fravær var Javier Hernández og Dimitar Berbatov sendt helt i front, men førstnævnte blev allerede efter 11 minutter skadet og udskiftet med Michael Owen.

I anden halvleg kom unge Danny Welbeck ind i stedet for Berbatov uden at gøre det store væsen af sig.

Med det uafgjorte resultat er Manchester United nu á point med lokalrivalerne fra Manchester City i toppen af Premier League. Begge hold har 16 point efter seks kampe.