Ustoppelige bjørne sejrede i Vedbæk

Lolland-Falster Alliancen fejrede tirsdag aften den femte sejr på stribe. Bjørnebanden vandt 3-0 ude mod topholdet Søllerød-Vedbæk.

Alliancen er inde i en helt forrygende stime. Bjørnene, der tidligere led under scoringsproblemer, banker nu målene ind på stribe og landede tirsdag aften deres femte sejr på rad og række i 2. division Øst.

Fem sejre med en målscore på 17-4!

I aftes blev det 3-0 ude mod rækkens nummer fire fra Søllerød-Vedbæk. Værterne fra Nordsjælland åbnede ellers kampen med speederen i bund, men Alliancen red stormen af og kom otte minutter før pausen foran på et drømmemål.

Søren Jensen løftede bolden frem mod Joachim Wagner, som headede bolden hen over de to midtstoppere. Mikkel Rygaard kom spurtende og helflugtede bolden i nettet til 1-0.

Bare fem minutter senere øgede Anders Vest-Hansen til 2-0. Han erobrede selv bolden, tog et enkelt træk og sendte bolden følt over i det lange hjørne med venstre fod.

Alliancen havde herfra styr på begivenheder, og midt i anden halvleg blev det tilmed 3-0, da Mikkel Rygaard headede en lang præcis aflevering fra Søren Jensen i mål.

Med sejren er Alliancen nu nummer seks i 2. division Øst.

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer