Viktor Axelsen klar mod kongen i Hong Kong

Badmintonspilleren Viktor Axelsen vandt sin første kamp ved Hong Kong Open, men nu venter den førsteseedede.

Der venter badmintonspilleren Viktor Axelsen en kæmpe udfordring i Super Series-turneringen Hong Kong Open, efter han vandt sin kamp i første runde over taiwaneren Jen Hao Hsu.

Danskeren står nu over for førsteseedede Lee Chong Wei, som for nylig besejrede Peter Gade i finalen ved Danmark Open i Odense.

Axelsen måtte dog slide lidt for sejren i sin første kamp, som han vandt med cifrene 21-11, 17-21 og 21-15.

Første sæt startede helt lige mellem de to. Ved stillingen 5-5 trak den tidligere juniorverdensmester en smule fra, og fra 13-11 kørte Axelsens de sidste otte point ind på kontoen, uden at Jen Hao Hsu fik et ben til jorden.

I andet sæt havde Viktor Axelsen en svag periode halvvejs, og det kostede en udligning til 1-1 i sæt, da Jen Hao Hsu vandt 21-17 efter en god slutspurt af fynboen.

I det tredje sæt var danskerne foran lige fra første point, og kampen sluttede med sejr til Axelsen efter 56 minutters spil.

Jen Hao Hsu ligger nummer 39 på verdensranglisten, mens Viktor Axelsen aktuelt ligger nummer 44.

Andreas talte for kongen: - Pulsen var høj