Viktor Fischer scorer to mål i klassiker

Viktor Fischer føjede søndag flere lag til sin i forvejen høje status i den hollandske fodboldklub Ajax Amsterdam.

Den 18-årige dansker scorede de to første mål, da Ajax på hjemmebane vandt 3-0 i klassikeren mod Feyenoord.

Der var kun spillet syv minutter, da offensivspilleren scorede til 1-0,

Viktor Fischer blev spillet igennem i venstre side, og efter et træk forbi en modstander rundede danskeren gæsternes målmand og scorede.

Fem minutter før pausen fordoblede Viktor Fischer føringen.

Danskeren tacklede energisk og lidt heldigt bolden fra Feyenoord-forsvareren Joris Mathijsen, der forsøgte at sparke væk, men i stedet tordnede Viktor Fischer bolden i mål.

Fischer nåede dermed op på fem sæsonscoringer i Æresdivisionen.

Et kvarter inde i anden halvleg blev danskeren skiftet ud, og kort tid efter afgjorde Ajax kampen definitivt.

Et indlæg fra Christian Eriksen endte i netmaskerne, men det var klubkammeraten Siem de Jong, der blev noteret for 3-0-målet, da han så ud til at have fod på bolden.

Feyenoord fik en mulighed for at reducere, da Ajax' Ricardo Van Rhijn begik et straffespark og fik sit andet gule kort og dermed marchordre.

Feyenoords Lex Immers sparkede imidlertid den gyldne chance lige på Ajax-målmanden Kenneth Vermeer, og returbolden sparkede Immers højt over mål.

Christian Eriksen og Christian Poulsen spillede hele kampen for Ajax, mens Lasse Schöne blev skiftet ud efter 68 minutter.

Ajax ligger på tredjepladsen med 40 point, et point færre end førerholdet Twente.

PSV Eindhoven har også 40 point på andenpladsen, mens Feyenoord fortsat er nummer fire med 37 point.