Vildt comeback sender Arsenal i kvartfinale

Efter at have været til grin i en halvleg, leverede Arsenal tirsdag aften en imponerende redningsaktion, da London-klubben vendte 0-4 til en 7-5-sejr over Reading i 1/8-finalen i den engelske Liga Cup.

Dermed præsterede Arsenal, hvad ingen troede muligt, da der var spillet 45 minutter. Da førte Reading hjemme på Madejski Stadium nemlig 4-0, og gæsterne lignede et hold, der hverken ville eller kunne.

I halvlegens overtid fik Theo Walcott imidlertid reduceret, og da indskiftede Olivier Giroud midtvejs i anden halvleg gjorde det til 2-4 begyndte favoritterne at ane muligheden for et stort comeback.

Arsenal var pludselig det klart bedste hold, og da Koscielny reducerede til 3-4 på hovedstød i sidste minut af den ordinære spilletid, var der lagt op til en hektisk afslutning.

I overtiden fik Walcott lige akkurat sneget bolden ind til 4-4, og så lå det i luften, at Arsenal ville vinde i den forlængede spilletid. Men selv om Marouane Chamakh bragte Arsenal på 5-4, var Reading stadig ikke slået i den vanvittige kamp.

Pavel Pogrebnyak udlignede til 5-5 efter 116 minutter, men i de yderste sekunder scorede først Walcott og siden Chamakh, og så var hjemmeholdet slået med de usædvanlige cifre 7-5.

Reading var bare et af fire Premier League-hold, der måtte forlade turneringen tirsdag aften.

Sunderland tabte med 0-1 til lokalrivalerne Middlesbrough, mens Southampton fik en lussing på hele 0-3 mod Leeds. Wigan gjorde sig selv til grin, da holdet efter straffespark røg ud til Bradford fra den fjerdebedste række.

Til gengæld slap Aston Villa med blandt de otte sidste hold efter ellers at have sat en 2-0-føring over styr mod Swindon. I kampens sidste minut fik Christian Benteke dog sendt Birmingham-klubben videre.