Zlatan straffer Inter-kammerater i derby

Zlatan Ibrahimovic blev matchvinder på straffespark, da Milan vandt lokalopgøret mod Inter med 1-0.

Zlatan Ibrahimovic blev mødt med piften og hånlige bannere på tilskuerpladserne, da han i Milan-trøjen stod over for sine tidligere holdkammerater Inter søndag aften.

Det generede dog tilsyneladende ikke den svenske landsholdsstjerne, da han iskoldt scorede på det straffespark, som endte med at blive afgørende. Milan vandt lokalopgøret med 1-0.

Det var Zlatan selv, der fremtvang straffesparket efter bare fem minutters spil, og han kunne have bragt Milan yderligere foran, hvis hans fremragende helflugter lidt senere i første halvleg var gået ind.

Der var masser af tænding på i arvefjendeopgøret, og efter godt en times spil kogte det over for Milans Ignazio Abate. Han endte i klammeri med Inters Goran Pandev og indkasserede sit andet gule kort. Dermed var Milan nede på 10 mand.

Kort tid efter kunne Ibrahimovic være røget samme vej, da han med knopperne forrest tørnede sammen med Inter-forsvareren Marco Materazzi. Milan-angriberen slap dog med et gult kort og blev på banen, mens Materazzi imidlertid ikke var i stand til at fortsætte.

Inter pressede på i kampens slutning, men fik ikke scoret, og dermed forsvarer Milan førstepladsen i ligaen, et point foran Lazio. De forsvarende mestre fra Inter er seks point efter lokalrivalerne på femtepladsen.