Restaurant Larsens Plads har fået indskærpelser for blandt andet at have arbejdet med fersk kød, der var 14 grader varmt.
Restaurant Larsens Plads på Marielyst Strandvej har haft besøg af Fødevarestyrelsen, og det endte med, at man fik flere anmærkninger og indskærpelser.
Så indehaver Ole Beck må nu finde sig i, at der for fremtiden vil være en indskærpende smiley på kontrolrapporten, som skal hænge synligt for gæsterne.
Men hvad endnu værre er, så mister man nu sin elite-smiley. Det fremgår af kontrolrapporten, som ligger frit tilgængelig på www.findsmiley.dk. blandt andet, at Larsens Plads har arbejdet med fersk kød, som var 14 grader varmt.
Derudover fandt man på det halvanden time lange besøg uautoriseret kød i fryseboksen. Kontrollanten noterede også, at spisestedets buffet var ikke tilstrækkeligt overvåget, og desuden dryppede det ned fra loftet med vand.
Indehaver af Larsens Plads, Ole Beck, er naturligvis ærgerlig over at miste statussen som elite-virksomhed.
- Ja, desværre mister vi den nu. Det er der ikke noget at gøre ved, forklarer Ole Beck, som kalder det et uheldigt sammentræf af omstændighederne. Så som personalemangel den pågældende dag, og uforudsigeligt vejr.
- At der dryppede vand ned fra loftet, skyldes skybruddet. Og det er rigtigt, at kødet var 14 grader varmt. Men det kan ikke undgås, at det bliver lidt varmt, når vi tager kød ud fra køleskabet, og skærer det i mindre stykker på køkkenbordet. Det betyder ikke så meget, for det kommer hurtigt på panden, siger han.