cookie-og-privatlivspolitik
Anders Knudsen, arkivfoto
Anders Knudsen, arkivfoto

112

Politi efterlyser bilister efter overfald

Politiet efterlyser to biler i sag om en 31-årig kvinde, der blev overfaldet i Nykøbing.
11. juli 2018 kl. 06:50 Af Jakob Poulsen

Annonce

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser nu to bilister, som kan ligge inde med vigtige vidneoplysninger i forbindelse med efterforskningen af et overfald på en 31-årig kvinde i Nykøbing sent lørdag aften. Det skriver TV Øst.

Kvinden har forklaret politiet, at hun var på vej hjem fra en fest, da hun ved 23.30-tiden kom trækkende med sin cykel ad Godthåbsvej tæt ved stien til viadukten ved Godthåbsvej og Gedservej.

Her passerede hun en gruppe på seks-otte personer, men idet hun gik forbi dem, blev hun slået med, hvad hun selv formoder var en taske. Det har tidligere fremgået, at kvinden var nede at ligge, men det var dog næppe tilfældet, oplyser politiet nu.

Omtrent mens overfaldet skete, bemærkede kvinden to biler, som kørte forbi, og førerne af disse to biler vil politiet meget gerne tale med. Den ene er en hvid taxa, formentlig en Mercedes, mens den anden beskrives som en personbil.

- Førerne af de to biler vil vi meget gerne høre fra, for det kan være, at de har yderligere oplysninger, siger Bo von Würden fra lokalpolitiet i Nykøbing til TV Øst.

Det lykkedes kvinden at flygte fra stedet efter overfaldet, og hun har kun kunnet give et sparsomt signalement af to af personerne fra gruppen.
Den ene beskrives ifølge TV Øst som en mand af udenlandsk oprindelse med kort, sort fuldskæg. Han var iført mørkt tøj. Den anden beskrives som mand af samme udenlandske oprindelse, bar overkrop og med en stor tatovering hen over brystet.

Oplysninger i sagen skal gives til politiet på telefon 114.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce