cookie-og-privatlivspolitik
Thor Jadesø (interviewer, ejer af Medieguru) og Kasper Lundby, stifter, Polite Media (længst væk).
Foto: Business Lolland-Falster

Erhverv

Lokal podcast-serie vil skabe flere iværksættere

En ny, lokalt produceret podcast skal give lytterne inspiration til at overveje en tilværelse som selvstændig eller iværksætter.
08. juli 2020 kl. 09:35 Af Jakob Poulsen

Annonce

I en ny podcast-serie med titlen "Fra fuckup til startup" kan man nu komme æt på en række lokale iværksættere på Lolland-Falster.

Bag initiativet står StartupLab Business Lolland-Falster - som er en del af Business Lolland-Falster, der yder gratis iværsætterhjælp til unge og studerende på Lolland-Falster - virksomheden Medieguru og uddannelsesinstitutionen Zealand.

Formålet er at inspirere lytterne til overveje en tilværelse som selvstændig eller måske udleve drømmen som iværksætter, fremgår det af en pressemeddelelse.

I podcast-serien medvirker blandt andre medstifteren af pris- og produktsammenligningstjenesten Pricerunner, Martin Andersen, og stifteren af SalesStyling, Louise Holm, som nogle måske husker fra DRs tv-program "Løbens Hule".

- Vi ser det som en del af vores mission at sprede iværksætterånden på Lolland-Falster, og i den forbindelse giver podcastserien rigtig god mening.

- Lytterne møder iværksættere, der har mange år på bagen og allerede har skabt en succes, men vi taler også med relativt nystartede selvstændige. Fælles for dem er, at de har gjort sig nogle erfaringer og værdsætter livet som selvstændigt højt.

- De budskaber vil vi gerne udbrede og samtidig synliggøre den kæmpe iværksætterånd, som også er en del af erhvervslivet på Lolland-Falster, fortæller Nicolaj Sand Rasmussen, forretningsudvikler i Business Lolland-Falster, i pressemeddelelsen.

- Unge iværksættere kan tage kontakt til StartupLab Business LF, men alle med en iværksætter i maven kan med fordel tage kontakt til os, tilføjer han.

Foreløbig er der produceret 10 podcasts i serien. De kan downloades der, hvor man plejer at lytte til podcasts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce