cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Motor

Mere el fra Kia

Den nye Soul EV bliver udstyret med en ny vandkølet 64 kWh batteripakke, som giver envæsentlig forbedring af rækkevidden i forhold til den udgående model.
18. december 2018 kl. 07:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Kia Motors har for kort tid siden præsenteret den nye Soul EV (elektrisk drivlibnje), som er en ny version af Kias prisbelønnede kompakte nul-emissions-crossover. Den nye model er finurlig, sjov og tiltrækkende.

Den nye Soul EV bliver udstyret med en ny vandkølet 64 kWh batteripakke, som giver envæsentlig forbedring af rækkevidden i forhold til den udgående model.

Det betyder, at behovet for daglig opladning er væsentligt reduceret, og det kombinerede opladningssystem (CCS) med lynopladning med jævnstrøm, som er standardudstyr, betyder kortere stop og hurtig opladning af batteriet.

Med 204 hk og et drejningsmoment på 395 Nm (en stigning fra 285 Nm i den udgående model) accelererer den nu endnu mere kraftfuldt.

Den nye Soul har - hvad enten den drives af benzin eller el - fået et helt nyt udvendigt design, og den er udstyret med en lang liste af avancerede features, der øger sikkerheden, forbedrer køreoplevelsen og gør det nemt at betjene og eje bilen.

Den nye Soul EV produceres på fabrikken i Gwangju i Korea, og den kommer til salg i USA og Europa i første halvdel af 2019 og senere på Kias andre globale markeder. Priserne offentliggøres, når vi nærmer os datoen for starten på salget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

AF: JOHN WENNERWALD

Farcen om regionerne 13. januar 2019 kl. 21.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce