cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder


Foto: Bilsektionen.dk

Motor

VW skruer op for charmen i T-Roc

Den politisk korrekte VW T-Roc får nu en uartig overhaling med 300 hk, masser af råstyrke, firehjulstræk og en kattens masse teknologi, som skal styrke køreoplevelsen.
26. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Der er nogle, som har kaldt T-Roc for en bil, der er det sikre, men også ekstremt kedelige valg. Den er vel bare et gedigent VW-køretøj, som følger trenden med at lave crossovere i alverdens størrelser og udgaver.

Nu overrasker VW så med en ganske sportslig udgave af netop den pæne SUV. Navnet bliver T-Roc R, og den skal sætte nye standarder for dynamik og præstationer i klassen for kompakte crossovermodeller, siger VW.

Hvis du skulle være i tvivl, så står bogstavet R for Racing og udtrykker forbindelsen til Volkswagens motorsportsaktiviteter, og det er siden introduktionen af Golf R32 i 2002 blevet brugt til de sportslige topmodeller fra Volkswagen.


Helt ny bil

T-Roc R er udviklet af Volkswagen R og byder på imponerende motorkraft: den 2-liters TSI-motor yder 300 hk og hele 400 Nm, der overføres effektivt til vejoverfladen via 4MOTION-firehjulstræk og en 7-trins DSG-gearkasse, der er standard.

Denne kombination sikrer optimalt vejgreb, så T-Roc R kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 4,9 sekunder og topfarten er 250 km/t.

T-Roc R er er blevet testet intensivt blandt andet på den legendariske og udfordrende Nürburgring racerbane, og blandt testkørerne er WRX rallycross-verdensmester Petter Solberg og Volkswagens fabrikskører i TCR-serien, Benjamin Leuchter, som begge har bidraget med deres ekspertise i udviklingen af T-Roc R.

Det har givet en sportsundervogn, der placerer T-Roc R tættere på vejbanen, og det progressive styretøj er centrale elementer i at skabe en dynamisk køreoplevelse, mens 17" bremseskiver - tidligere kun forbeholdt Golf R - effektivt bremser bilen ned fra høje hastigheder.


Ren race?

Når man nu alligevel har smidt så mange hk i bilen omfatter bilens køreprofilvalgs-funktion da også i R-versionen et specielt raceprogram, der garanterer en ekstraordinær sportslig køreoplevelse. Udover dette omfatter systemet også et launch control program, der sikrer optimalt vejgreb ved stående start. Desuden kan ESC-systemet kobles fra, så føreren kan udnytte T-Roc R's egenskaber til fulde.

Køberne får mulighed for at skræddersy deres T-Roc R med en række muligheder, der blandt andet. omfatter en sportslig, elegant læderpakke, hvor sædernes nakkestøtter er udført i nappalæder af høj kvalitet. Sædernes sidestykker er lavet med Carbon Style look og sammen med "R"-logoet i ryglænet understreger sæderne yderligere bilens sportslige appeal.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce