cookie-og-privatlivspolitik
Hanne Henriksen og Willy Larsen foran en af firmaets biler. Nu gearer de op for vinduespudsning.
Hanne Henriksen og Willy Larsen foran en af firmaets biler. Nu gearer de op for vinduespudsning.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Gearer op for vinduespudsning

Rengøring har hidtil været hovedopgaven for HH Rengøring i Nørre Alslev, men fordi vinduespudsning efterspørges i stigende grad, øger parret nu aktiviteten.
27. juli 2018 kl. 10:58 Af Henning Kørvel

Annonce

Rengøring har hidtil været det primære forretningsben hos HH Rengøring i Nørre Alslev. Men ejerne, Willy Larsen og Hanne Henriksen gearer nu op for vinduespudsning for såvel private borgere som firmaer.

- Fordi trenden er, at vi får stadig flere kunder til vinduespudsning, så følger vi op på dette ved at satse mere på denne aktivitet. Vi udfører i forvejen meget vinduespudsning, men vil gerne have mere pudsning af vinduer på Lolland-Falster og Sydsjælland, siger Willy Larsen.

Vinduespudsning udføres af parret, mens fire-seks ansatte har fokus på rengøring for private kunder og firmaer. Blandt store erhvervskunder til rengøring havde HH Rengøring Jupiter Plast i fem år, indtil firmaet flyttede produktionen af vindmøller til Polen i 2017.

Prisen for pudsning af vinduer afhænger både af størrelsen, og hvor meget kunden vil have gjort ud af det.

Parret er opmærksom på, at der findes mange sorte operatører, der tilbyder vinduespudsning og rengøring, men de er i reglen ikke forsikret, og hvis de kommer til skade, så hænger husejeren på regningen. Hvis indbo beskadiges, er der heller ingen forsikring til at dække skaderne.


Vi gør det på vores måde

- Vi er derfor ikke nervøse for sorte operatører, for når folk har brugt dem nogle gange, så vælger de et professionelt rengøringsfirma med orden i formalia, siger parret, der har kunder, som har været med fra starten for 20 år siden.

- Når private kunder vil have pudset vinduer i stigende grad, så er forklaringen, at de ønsker at være mere sammen med deres børn, men sygdom spiller også ind, siger Willy Larsen og tilføjer, at de har deres måde at udføre arbejdet på, og andre gør det på en anden måde.

- Vi har ikke lift, men lejer lift til vinduespudsning efter behov, og ved brug af stige kan vi pudse vinduer i toplans huse, men i almindelighed siger vi nej til at pudse vinduer i etageejendomme, hvis vinduerne ikke kan pudses indefra, siger Willy Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce