cookie-og-privatlivspolitik
Ved åbent hus-arrangementet kan du få en forsmag på forskellige fitnessaktiviteter.
Ved åbent hus-arrangementet kan du få en forsmag på forskellige fitnessaktiviteter.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Kom til fitness tryday

Søndag 12. januar giver Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - dig mulighed for at teste forskellige fitnessaktiviteter.
04. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Søndag 12. januar byder Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG - på fitness tryday, hvor du kan teste fitnessaktiviteter.

Du får her mulighed for at se, om du får lyst til at gå i gang med fysisk træning eller måske vælge en anden træning, end den du allerede er udøver af. Hop i træningstøjet og afprøv flere træningsformer i såvel Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter som Nørre Alslev Skole og Bevægelsesparken.

- Udover at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness i foreningen. Vi vil samtidig gerne vise, at der i vores forening er plads til alle, siger Sara Skov, formand for Nørre Alslev Gymnastikforening.

Folk behøver ikke at have trænet før eller at være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Ideen er nemlig, at folk helt uforpligtigende kan prøve forskellige fitnessaktiviteter. I Nørre Alslev vil der være mulighed for at prøve morgengymnastik, bevæg dig glad, dance fitness, funfit for kvinder, hatha yoga og yin-yoga, idræt om dagen med stolegymnastik, jumping fitness, udendørs i Bevægelsesparken og møde Mandfolk på Mountainbike.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE