cookie-og-privatlivspolitik
Peter Antonsen: - Vi har været ekstremt heldige, for kuponen var den eneste i Danmark med 13 rigtige.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Team vandt over kvart million i tips

Et team, der tipper hos Grønlunds Kiosk i Nørre Alslev, vandt lørdag 13. juli 254.306 kroner på den eneste kupon i Danmark med 13 rigtige.
23. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

På den eneste kupon i Danmark med 13 rigtige vandt en tipsklub med udgangspunkt i Grønlunds Kiosk i Langgade i Nørre Alslev 254.306 kroner i spillet lørdag 13. juli.

- Det var mig, der havde lavet kuponen for os 14, der spiller andelsspil sammen og har gjort det i en lang årrække. Da næsten alle kampene, der var svenske og skotske sekundakampe (2. divisionhskampe, red.) var spillet, var kuponen 4.000 kroner værd. Ved slutningen manglede der i en kamp seks minutter på overtid. Det resulterede i 13 rigtige og udløste præmiesummen på 254.306 kroner, fortæller kioskejer Peter Antonsen.

Gevinsten var andelsspillernes største i tips i en længere årrække, men længere tilbage i tiden har de haft en tipsgevinst på over 300.000 kroner, ligesom kunder i kiosken har haft lottogevinster, som var større end de to nævnte tipspræmier.

- Af den seneste gevinst bliver der 18.000 kroner til hver af os, der spiller tips sammen, siger Peter Antonsen, der har mange tipskunder i kiosken, men endnu flere køber lottokuponer til spillet onsdag, fredag og lørdag.

- Tips er vores hjertebarn. Den kom lang tid før lotto, og vi holder derfor fast i den, siger kioskejeren.

Andelsspillet i tips fortsætter derfor ufortrødent.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE