cookie-og-privatlivspolitik
Der vil være rundtur i hestevogn både lørdag og søndag.
Der vil være rundtur i hestevogn både lørdag og søndag.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Åbent hus hos Kildevejen Frugt

Lørdag 11. og søndag 12. september fra klokken 10.00 til 16.00.
10. september 2021 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

KETTINGE - Natur Camp Kildevej, Kildevejens Frugt og White Wolf Vikings holder åbent Hus, lørdag 11. og søndag 12. september fra klokken 10.00 til 16.00, fortæller Søren Skov og fortsætter:

- Der vil være telte, vikingeværksteder blandt andet smedje, mjødbygning med æbler med videre, og der vil være lege for børn og barnlige sjæle. Boder med smykker, knive, tøj med videre. Mulighed for at møde vikinger, høre deres historie og vi prøver endda finde lokale islæt om vikingerne.

- Endvidere vil der være muligheder for at gå i plantagen med pluk selv af de sorter af æbler og pærer, der er klar. Hygge sig ved bål, boder, værksteder og sammen med familien. Den lokale forfatter Frederik Schütt fortæller sine lystige, lollandske løgnehistorier let krydret med den nøgne sandhed i hans nærværende og livsglade digte, klokken 13.00 både lørdag og søndag.

- Cirka fra klokken 11.00 både lørdag og søndag vil der være mulighed for en tur rundt i plantagen i hestevogn. Der vil blandt andet være mulighed for at købe kaffe, kage, most, frugt med videre. Rigtig god oplevelse for familien, slutter Søren Skov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE