cookie-og-privatlivspolitik
Kristian Lindberg (tv) har forlænget aftalen med Nykøbing FC til sommeren 2022.
Kristian Lindberg (tv) har forlænget aftalen med Nykøbing FC til sommeren 2022.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Lindberg vil med på opturen

26-årig angriber forlænger aftalen med Nykøbing FC.
08. januar 2021 kl. 14:00 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Kristian Lindberg scorede kun et enkelt mål i sin korte optræden for Nykøbing FC i efterårssæsonen - men hvilken et!

Det afgjorde nemlig topkampen mod HIK i Gentofte Sportspark i sidste spillerunde, da den indskiftede angriber scorede til 2-1 syv minutter før slutfløjt.

I teorien kunne målet have været et farvel og tak, idet Lindbergs fire måneders kontrakt med "bjørnebanden" udløb ved nytår.

Men allerede umiddelbart efter den målbare succes i topkampen lagde angriberen ikke skjul på, at han gerne ville fortsætte hos falstringerne.

Det er nu blevet en realitet, idet Kristian Lindberg har forlænget aftalen med Nykøbing FC med halvandet år, så den nu løber til udgangen af juni 2022.


En let beslutning

- Jeg har haft et rigtig godt halvt år, og jeg er virkelig glad for, at tingene er faldet hurtigt på plads i forhold til kontrakten.

- Det var en let beslutning at forlænge, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget over, at jeg kan være med til at fortsætte, hvad vi har startet i den her sæson, siger 26-årige Kristian Lindberg.

Han spillede som ungdom for Hvidovre og FC Nordsjælland, hvor han debuterede som senior i en pokalkamp mod FC Midtjylland - og scorede.

I alt blev Lindberg noteret for 30 kampe og to scoringer for Superligakluben gennem to sæsoner, inden han blev udlejet til Lyngby.

Derfra gik turen til et sportsligt ikke særlig vellykket ophold i den spanske 3. divisionsklub Atletico Beleares på Mallorca.

Hjemme igen fortsatte Lindberg karrieren i FC Roskilde og via Lyngby igen hos domkirkebyens mandskab. Det sluttede med udgangen af 2019, hvorefter angriberen var klubløs, indtil aftalen med NFC kom i stand primo september i fjor.

- Det var let at falde til i truppen, men jeg havde lige noget rust, der skulle bankes af for at komme i topform, hvilket efterhånden lykkedes hen mod efterårets slutning, fortæller Kristian Lindberg, der primært blev brugt som indskifter.


15 kampe for NFC

Han står noteret for 15 kampe for Nykøbing FC - men kun fire i startopstillingen og to kampe på fuld tid, hvoraf den ene var i pokalkampen mod Birkerød.

- Det er klart, at jeg gerne vil spille endnu mere. Det vil alle. Men samtidig er det også mega fedt med den store konkurrence i truppen, og det er udelukkende en styrke, at vi kan presse hinanden i dagligdagen, understreger Lindberg.

Cheftræner Claus Jensen glæder sig også over den nye aftale med angriberen.

- Det er en fornøjelse at arbejde med Kristian. Hans form blev bedre og bedre igennem efteråret efter en tid uden klub.

- Han leverede mange gode præstationer for os i efteråret, og det var meget fortjent, at han i den sidste kamp fik lavet sit første mål for os efter et stærkt indhop mod HIK, lyder roserne fra Jensen.

Truppen, der begynder opstarten til forårssæsonen på onsdag, er dermed næsten komplet, idet der nu kun udestår aftaler med Chris Thorsheim, der har kontraktudløb, og Emilio Simonsen, der p.t. er vendt tilbage til Lyngby efter udløbet af lejeaftalen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce