cookie-og-privatlivspolitik
Johanna Forsberg, stærk svensk landsholdsstreg, er blot et af de mange nye navne i NFH. Hun kommer fra Sävehof. I pokalkampen mod Rødovre nettede hun fire gange.
Johanna Forsberg, stærk svensk landsholdsstreg, er blot et af de mange nye navne i NFH. Hun kommer fra Sävehof. I pokalkampen mod Rødovre nettede hun fire gange.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Premieren foregår i Sæby

NFH tager hul på sæsonen i Kvindeligaen på onsdag mod oprykkerne fra Vendsyssel.
25. august 2020 kl. 06:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Med kampen Odense Håndbold og Team Esbjerg blev håndboldsæsonen 2020/21 i Kvindeligaen skudt i gang.

NFH's premierekamp er på onsdag, hvor oprykkerne fra Vendsyssel Håndbold er klar til at tage imod i Drinx Arena i Sæby. Vendelboerne er eneste nye mandskab blandt de 14 klubber. Vendsyssel erstatter et andet nordjysk hold, nemlig EH Aalborg, der indtog sidstepladsen i ligaen, da turneringen 2019/20 blev suspenderet i tidligt i foråret efter 23 af de i alt 26 runder. På det tidspunkt indtog de gule en meget beskeden 9. plads.

Det var naturligvis noget under forventningerne, men sidenhen har man set fremad i NFH, og der er blevet skiftet kraftigt ud i truppen. Seks spillere har sagt farvel og søgt andre græsgange, mens hele otte nye - heriblandt flere unge og lovende talenter - er trukket i den gule trøje og har svedt kraftigt i de seneste ugers forberedelse.

Her navnene, som NFH-fans og andre håndboldinteresserede skal vænne sig til som NFH-spillere: Sofie Alnor (fra Skanderborg Håndbold), Louise Egestorp (fra Ajax København), Sofie Flader (fra Aarhus United), Johanna Forsberg (fra IK Sävehof), Celine Lundbye Kristiansen (fra Aarhus United), Emilie Steffensen (fra Herning-Ikast Håndbold), Mia Svele (fra Storhamar HE) og Nikita van der Vliet (fra VOC Amsterdam).

Tirsdag i sidste uge havde NFH en slags generalprøve, da Rødovre fra 1. division blev pulveriseret i pokalen - Santander Cup'ens 6. runde - med hele 44-25 efter 21-10 ved pausen. Her kom hele 12 (!!!) NFH'ere på scoringstavlen og holdet spillede sig videre til 1/8-finalen.

Så nemt går det nok ikke på onsdag ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce