cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Kolbe alias "Lakserytteren" trak lange køer, da han  sidste år gæstede Bog & Idé i Nykøbing F.
Rasmus Kolbe alias "Lakserytteren" trak lange køer, da han sidste år gæstede Bog & Idé i Nykøbing F.
Foto: Arkiv/ Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Lolland

Lakserytteren indtager Bog & Idé i Nakskov

På fredag får Bog & Idé besøg af den populære YouTuber og forfatter Lakserytteren.
07. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Fredag 9. juni bliver der trængsel i gågaden, nærmere bestemt omkring Bog & Idé, som i tidsrummet klokken 11-13 får besøg af Lakserytteren, der vil lave workshop med udgangspunkt i de bøger, han har lavet.

Det er særligt de 9 til 13-årige, som er blandt Lakserytterens mange fans, og de skal huske deres smartphone, som de skal bruge til at downloade en app, der så gør det muligt at få adgang til Lakserytterens legeunivers.

Lakserytteren eller Rasmus Kolbe, som han hedder i virkeligheden, er en af Danmarks største YouTubere, der på tværs af sine sociale medier har over 1 million følgere fra hele verden.

Lakserytteren har sendt flere smartbooks på gaden.

- Det er et nyt koncept, hvor børnene skal gå på opdagelse i bøgerne og bliver sendt ud på forskellige ture ved at bruge deres smartphone, forklarer Kit hos Bog og Idé, som håber der vil komme masser af glade børn og tegne med Lakse, som nok også kan overtales til at signere et par bøger. Til september er Lakserytteren aktuel med sin nye bog "Månebibliotekets forbandelse" i serien "Legender fra Odysïa".

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE