cookie-og-privatlivspolitik
I august 2020 besigtigede Hermann Vahstall og hans kollega CBS-Rixdorfs nye ejendom i Østergade i Nakskov.

2

Billeder

I august 2020 besigtigede Hermann Vahstall og hans kollega CBS-Rixdorfs nye ejendom i Østergade i Nakskov.
Foto: Arkiv/ Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Tysk firma køber endnu en ejendom i Nakskov

Ejendommen Søndergade 5 i Nakskov er solgt til det tyske firma CBS-Rixdorf, der i forvejen ejer huset i Østergade 2.
12. januar 2022 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Det er en virkelig god lille ejendom, som er fundet til den pris, lyder det i telefonen fra Berlin, hvor Hermann Vahstall, en af direktørerne i firmaet CBS-Rixdorf, holder til.

Firmaet har netop erhvervet sin anden ejendom i Nakskov, nemlig Søndergade 5 (se foto på forsiden af avisen) for 350.000 kroner.

- Vi overtager først ejendommen 1. februar, så jeg er ikke meget for at udtale mig om, hvad vi vil bruge den til, siger Hermann Vahstall.

Men at det bliver noget med vin, måske en vinbar eller en vinforretning, vil han ikke afvise.


Coronakæp i hjulet

I sensommeren 2020 købte CBS-Rixdorf ejendommen i Østergade 2 med planer om at oprette en dansk satellit af den Berlin-funderede virksomhed.

Annonce

- Vi fremstiller specialdesignede etiketter til vine og samarbejder med både vinproducenter og alle større festivaler i Tyskland. I Danmark har vi samarbejde med Roskilde Festival, fortalte Hermann Vahstall dengang til Ugeavisen.

På grund af corona er det trukket i langdrag med at få gang i kontor og forretning i Nakskov; men nu lysner det snart, håber hr. Vahstall.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE