cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Vejr

DMI forlænger snefygnings-varsel til fredag

Borgere i Lolland Kommune kan godt begynde at forberede sig på risiko for trafikale problemer igen fredag morgen. Der kan også falde mere sne på både Lolland og Falster.
01. marts 2018 kl. 21:41 Af Jakob Poulsen

Annonce

Vintervejret kommer formentlig også til at genere trafikken fredag morgen - i hvert fald i dele af Lolland Kommune.

DMI har torsdag aften forlænget varslet om snefygning frem til klokken 9 fredag morgen i Lolland Kommune. I Guldborgsund fastholder man, at varslet ophæves her torsdag aften klokken 22.

DMI oplyser, at det forbliver blæsende på Lolland natten igennem med op til hård vind fra omkring nordøst og stedvis snefygning. Vinden begynder først at aftage fredag morgen.

Derudover oplyser meteorologerne, at snebyger fortsat driver fra Østersøen og ind over den sydlige del af landet, og lokalt med ret store snemængder og frisk til hård vind.

Dermed er der altså også mulighed for, at vi står op til et tykkere snedøkke, end da vi gik i seng. Ifølge DMI kan der frem til fredag morgen falde op til fem centimeter nysne i de sydlige egne af landet - lokalt måske op til 10 centimeter.

Temperaturen kommer i nat ned mellem fire og otte graders frost.

Fredag skulle det blive mest skyet med sne eller snebyger de fleste steder. Temperaturer op mellem to og fire graders frost, og vinden bliver let til frisk mest fra øst og sydøst, lyder den seneste regionale vejrudsigt fra DMI.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce