Annonce
Guldborgsund

Ny restaurant tager form

I baggrunden er skelettet til den nye restaurant rejst. Men det kniber mere med det kommende ishus. Michael Larsen markerer her, hvorfra der skal måles for at finde placeringen af ishuset. Det er to meter mere inde på grunden, end han havde regnet med. Foto: Erik Holm

Et anderledes koncept snart klar oven på brandtomt. Usikkerhed om skel giver dog udfordringer.

MARIELYST Nu er skelettet til den kommende restaurant Mom's Diner blevet rejst, og byggeriet skrider planmæssigt frem. Så meget at ejer Michael Larsen kan fortælle, at planen om at åbne til sankthans holder stik. Selvfølgelig afhængig det af, hvad der sker rundt omkring os.

På grunden, hvor den nedbrændte Strandkroen lå, skal der også ligge et ishus. Men det er staks en anden sag, hvornår det kan blive bygget. Her er der opstået et stort problem.

- Der er lavet en fejl tilbage i tiden, formentlig i forbindelse med grunden er blevet skilt ud fra en anden grund. Et to meter bredt stykke mellem min grund og vejen er forsynet med selvstændigt matrikelnummer, og det betyder, at mit ishus vil komme til at ligge mere end otte meter inde på grunden, når afstandskravene skal overholdes. Derfor er jeg nu i gang med at søge om dispensation. Den håber jeg selvfølgelig at få. For ingen kan give en forklaring på den mærkelige matrikulering, siger Michael Larsen.

Han havde ellers sammen med sin hustru, Lene, forsvoret nogensinde at skulle have restaurant mere, efter Strandkroen brændte i pinsen 2018. Men da han ikke kunne sælge grunden, måtte der ske noget andet.

- Det vil sige, at vi havde solgt grunden, og skødet var skrevet. Men to timer før, vi skulle skrive under, trak køberen sig. Så måtte vi finde ud af noget. Det var helt klart, at det skulle ikke være noget, hvor der skulle ansættes kokke. Det er fuldstændig umuligt at få kokke. Det skulle være noget, hvor vi kunne bruge unge mennesker, og hvor det kun krævede måske otte timers oplæring. Derfor er det blevet til Mom's Diner med amerikansk inspireret menukort med burger, kyllinger, spareribs og så videre.

Der er 100 pladser i Mom's Diner inde, og parret agter selv at stå for restauranten selvfølgelig med de unge menneskers arbejdskraft.

- Men det kan da være, at det bliver så god en forretning, at der kommer en og vil købe den, lyder det optimistisk fra Michael Larsen.

  • I baggrunden er skelettet til den nye restaurant rejst. Men det kniber mere med det kommende ishus. Michael Larsen markerer her, hvorfra der skal måles for at finde placeringen af ishuset. Det er to meter mere inde på grunden, end han havde regnet med. Foto: Erik Holm
Annonce
Nykøbing

Store planer for området: Boliger skal erstatte rådhus

Guldborgsund

Millionoverskud i krokodille-land

Annonce
Annonce
Sport

NFH leverer storslået mirakel - Tvinger Odense ud i ny semifinale

Nykøbing

Store planer for området: Boliger skal erstatte rådhus

Sport

Mulle i ekstase efter mirakelsejr: - Afskriv aldrig NFH

Guldborgsund

Millionoverskud i krokodille-land

Maribo

Væltede på knallert, truede vidner og faldt i søvn

Udland

Mistænkt bag attentat på premierminister er anholdt

Nykøbing

Philips årelange kamp er slut: Køber bygning og ændrer navn

Udland

"Chokerende angreb": Slovakisk premierminister i livsfare efter skud

112

Forhindrede brand ved hus i at sprede sig

112

Kræver forhøjet godtgørelse til mor for drab på Emilie Meng

Guldborgsund

Stort dyr midt på motorvejen

Vejret

Danmark har onsdag haft årets første officielle sommerdag

Guldborgsund

Borgmester: Vi sparer penge på nyt rådhus

Indland

Efter skjulte optagelser: Tager fuldt ansvar for hestemishandling

Indland

Studie udpeger sommeren 2023 som den varmeste siden år 0

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Aftale på plads: Nyt rådhus og hotel på havnen

Falster

Gik helt galt: Diesel fossede ud

112

Tiltalt i Korsør-sagen: - Det var et uheld

Nykøbing

Gentager succesen på torvet i Nykøbing

Guldborgsund

Brand i rendegraver på hovedvej

Lokal nyt

Renés dyre OL-billet: - Har kostet mig tæt på en million

112

Det er manden i Korsør-sagen tiltalt for